Region

Svet

Vendi i Zorana bile sa istim muškarcem

Vendi je odavno kivna na Zoranu, što ni ne pokušava da sakrije, pa je rado naziva "debelom mečkom" i „štetočinom koja zrači negativnom energijom“. Sukob između njih je, po nekim domaćim i nepotvrđenim izvorima, muškarac sa kojim su obe bile u tajnoj vezi.

Vendi i Zorana bile sa istim muškarcem



"Vendi i Zorana su iz istog kraja, poznaju se veoma dugo, doduše iz viđenja, tako da nije tačna Zoranina tvrdnja da je nikad nije upoznala. Njihov sukob je počeo pre nekoliko godina zbog muškarca koji ih je obe zavlačio obećanjima o večnoj ljubavi. Posle nekog vremena, pukla je veza između Vesne i njenog ljubavnika, ali izgleda da ona taj raskid nikada nije prebolela i da je za njega optuživala upravo Zoranu" - priča za „Alo!“ izvor blizak pevačicama.

Na pitanje da prokomentariše pozadinu sukoba između Zorane i Vendi, Siniša Medić, Zoranin PR, izjavio je sledeće: "To nije tačno, njih dve nikada nisu imale istog tipa, nikada nisu komunicirale, gostovale u istoj emisiji, one nemaju zajedničkih tačaka niti interesovanja. Vendi je smišljeno ušla na farmu da bi provocirala Zoranu jer je u videla da se najbolje kotira i miljenik je publike. Zbog toga je svesno provocira, a poznajući Zoranu, ona će Vendi odgovoriti na civilizovan i kulturan način i postaviti je na svoje mesto" - uveren je Medić.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>