Region

Svet

Ceca Ražnatović otputovala na Kipar da napuni baterije! (Foto)

Nakon što joj je ćerka otišla na letovanje u Crnu Goru, Svetlana Ceca Ražnatović otputovala je preksinoć u svoju oazu mira na Kipru, gde će odmarati narednih nekoliko dana, a već juče je ceo dan uživala na svojoj privatnoj plaži.

Ceca Ražnatović otputovala na Kipar da napuni baterije! (Foto)



Ceca je u pratnji obezbeđenja oko 23 sata stigla na beogradski aerodrom Nikola Tesla, a zatim odatle redovnim letom otputovala na Kipar u svoj drugi dom, gde rado odlazi čim ugrabi malo slobodnog vremena.

 
Ceca Ražnatović nastupila pred 50.000 ljudi u Novom Sadu! (Video)
Dok je udovoljavala osoblju aerodroma i pozirala sa njima za uspomenu, članovi obezbeđenja su joj nosili kofere, a sve do carine i ukrcavanja pratio ju je jedan službenik. Folk zvezda je na Kipar otputovala sama, nakon što je Anastasiju ispratila u Crnu Goru sa drugaricama, dok je Veljko za sada ostao u Beogradu.


 
Ceca Ražnatović: Nije fer što moja deca ispaštaju zbog mene!
"Posle mnogobrojnih nastupa i promocije dueta sa Lukasom, ona je jedva čekala da se malo odmori i osami. Kako se pevačici iznenada ukazalo nekoliko slobodnih dana, istog trenutka je bukirala kartu i spakovala kofere", rekao je izvor blizak Ceci te otkrio kako je ceo jučerašnji dan provela na plaži i nakon razgovora sa sestrom Lidijom i decom ignorisala telefonske pozive, ne bi li se što bolje odmorila.

"Odlučila je da se potpuno opusti i odmori na obali mora, dok će večeri provoditi sa tamošnjim prijateljima, za koje će organizovati večeru u svojoj vili i noćno kupanje na sopstvenom bazenu."


Foto: Goran Srdanov

I Ceca je prokomentarisala svoj odlazak uz priznanje da joj je potreban odmor, a u svojoj vili na moru joj je najlepše. "Odlučila sam da malo pobegnem iz Beograda, a gde bih, ako ne u moju kuću na Kipru, gde se najbolje odmorim. Kako mi predstoje mnogobrojni nastupi, ovom prilikom ću napuniti baterije i biti spremna da dam maksimum na sceni", rekla je pevačica za "Alo!".

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>