Region

Svet

Mateja Kežman dobio dozvolu od Emilije - sa decom i devojkom uživa na moru

Bivši sportista Mateja Kežman kao da je donekle izgladio odnos sa još uvek zvaničnom suprugom Emilijom, pa je sa decom iz prvog braka i devojkom Marijom Perković sa kojom ima sina, rešio da se opusti na crnogorskom primorju.

Mateja Kežman dobio dozvolu od Emilije - sa decom i devojkom uživa na moru


 
Ništa od razvoda: Mateja i Emilija Kežman bez dogovora na sudu!
Nekadašnji fudbaler spakovao se sa kompletnom porodicom i uputio ka Crnoj Gori, gde, piše "Alo", ima kuću u kojoj boravi svakog leta. Uz fotografiju je napisao kratko: "Moj život, put, cilj".

 
Emilija Kežman: Mateja mi ne da alimentaciju koju tražim, nije ispalo kako sam ja očekivala!
"Mateja je sa Marijom i decom otišao u Herceg Novi, gde ima kuću, na nekih deset dana kako bi se odmorili, a i proveli vreme svi zajedno. Po ceo dan su u nekim akcijama, deci se ispunjavaju sve želje i oni zaista uživaju. Emiliji je sreća dece najvažnija i nikada nije pravila problem kad treba da putuju sa Kežmanom. Ona zna koliko on brine o njima kada su zajedno i zato je mirna i spokojna. Čim joj je on saopštio da želi da vodi klince na more, ona je odobrila. Takođe, deca vole da se igraju sa malim Filimonom, pa su presrećni što mogu sada po ceo dan da uživaju sa njim", ispričao je izvor blizak Kežmanu.

Inače, Mateja i Emilija su nedavno imali žustru svađu na parkingu ispred suda, pred advokatima, jer on nije pristao da plaća alimentaciju koju je Emilija tražila, što je i razlog zbog čega se još uvek nisu zvanično razveli.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>