Region

Svet

Zvezde Granda 2014: Ispala Tijana Milentijević! (Video)

Tijana Milentijević ispala je iz takmičenja Zvezde Granda. Kandidatkinja koja je sabiranjem SMS glasova publike i bodovima žirija morala da napusti ovaj šou, samo sedam dana pred veliko finale.

Zvezde Granda 2014: Ispala Tijana Milentijević! (Video)


 
Zvezde Granda 2014: Ispao Jasmin Hasić! (Video)
U pretposlednjoj emisiji takmičenja za Zvezde Granda, žiriju i publici predstavilo se devet kandidata, sedam muškaraca i dve devojke, a kao i prethodne nedelje, takmičenje večeras napustio je samo jedan kandidat i tako izgubio mogućnost da se sledeće subote nađe u samoj završnici.

Tokom izvođenja pesama petočlani žiri koji čine, Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić, Snežana Đurišić, Zorica Brunclik i Aca Lukas tokom čitavog nastupa komentarisali ponašanje kandidata na sceni, a koje su kasnije i ocenjivali. Nakon izvedenih pojedinačnih pesama, usledila je i žurka u kojoj takmičari pevaju još po jednu strofu i refren. 

Na taj način sudijama i publici se dala još jedna prilika, da izaberu osam veličanstvenih, od kojih će samo jedan poneti titulu najboljeg i osvojiti vrednu nagradu, to je stan u Beogradu, dok će drugoplasirani takmičar, dobiti automobil marke "Škoda".

Bodovi žirija duplirani su sa SMS glasovima publike, i to za samo jednog kandidata koji je od njih dobio najviše poena. Na taj način, oni su pomogli da neko od devet kandidata  prođe u finale takmičenja. Najmanje poverenje publike, nedelju dana pre proglašenja pobednika, osvojila je Tijana Milentijević.

U finalu 28. juna za titulu pobednika, boriće se: Bakir Turković, Miloš Vujanović, Mustafa Omerika, Ljubomir Perućica, Mirza Selimović, Marko Gačić, Ajša Kapetanović, Jasmin Hasić i Predrag Bošnjak.

Polovina prihoda od SMS glasova ove večeri, pa do samog izbora pobednika biće uplaćivana na račun Vlade Srbije i Vlade BiH za pomoć ugroženom stanovništvu koje je usled katastrofalnih poplava ostalo bez krova nad glavom. Večeras je zahvaljujući SMS glasovima publike sakupljeno od strane Grand produkcije 6.810. evra.



Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>