Region

Svet

Ceca Ražnatović otkrila koji joj je rođendan ostao u najlepšem sećanju (Foto)

Ceca Ražnatović proslavila je pre dva dana svoj 41. rođendan u krugu najbližih prijatelja i rodbine, a njeni najvatreniji fanovi uspeli su da joj tog dana dodatno ulepšaju slavlje i uruče poklone ispred kuće na Dedinju.

Ceca Ražnatović otkrila koji joj je rođendan ostao u najlepšem sećanju (Foto)



Ceca je žurku organizovala na nagovor svoje dece, koja su insistirala da njihova mama pozove svoje prijatelje i obeleži rođendan. Vidno raspoložena pevačica otkrila je ekipi Ekskluziva kako se oseća i koji joj je rođendan ostao u najlepšem sećanju.

"Ceo dan sam primala poklone, a ispred kuće su mi i fanovi priredili iznenađenje", rekla je kroz osmeh Ceca i dodala da je na nagovor Veljka i Anastasije organizovala slavlje u svom domu.



"Mama prošle godine nije želela da slavi rođendan, ali smo je ove godine nekako ubedili", rekla je Anastasija. Iako bi svi pomislili da su omiljeni rođendani Cece Ražnatović oni koje proslavlja poslednjih godina, pevačica je otkrila da kao najlepšu proslavu pamti slavlje povodom 18-og rođendana.

"Kad sam slavila punoletstvo sam imala najlepši rođendan. To je bio prelep rođendan. Prelepo slavlje, bilo je dosta mojih kolega iako sam ja bila tad na početku karijere. Ja sam mislila ko zna šta će mi se novo desiti u životu. Kao što moji klinci sad čekaju. Ipak, ništa se ne desi revolucionarno, a to shvatiš tek kad prođu te godine. Ali otkad pravim ove velike koncerte, Marakana, Ušće, sve se to dešavalo oko mojih rođendana i proslavljala sam ih na najbolji mogući način-na svojim koncertima".

Ceca je nedavno promovisala i duet sa Acom Lukasom "Ne zanosim se ja" koji je za samo 24 sata postao veliki hit.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot TV Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>