Region

Svet

U samom vrhu: Seka Aleksić posle Tvitera dobila verifikovanu stranicu i na Fejsbuku!

Muzička zvezda Seka Aleksić nakon uspešno ozvaničenog Tviter naloga, od danas se može pohvaliti i verifikovanom stranicom na planetarno najpopularnijoj društvenoj mreži Fejsbuk.

U samom vrhu: Seka Aleksić posle Tvitera dobila verifikovanu stranicu i na Fejsbuku!



Naime, nakon što je Fejsbuk započeo verifikaciju profila i fan stranica slavnih ličnosti i korisnika koji imaju veliki broj pretplatnika, Seka Aleksić se sa ponosom pridružila moru poznatih lica na svetskom nivou čija stranica je i službeno ozvaničena.

Jedna od retkih u našoj zemlji: Seka Aleksić zvanično ima verifikovan Tviter nalog! (Foto)
Sa svojih skoro 700.000 fanova, koliko trenutno broji njen Fejsbuk nalog, ova estradna zvezda svakako spada u jedne od najpopularnijih na našim prostorima, a obzirom da joj je još u septembru prošle godine verifikovan i nalog na Tviteru, Seka definitivno ima veliki povod za slavlje i, čini se, najodanije fanove, kako ih ona od milja zove - lepotice i lepotane.

Ovom prilikom ćemo uputiti pevačici dobrodošlicu u sam vrh popularnih socijalnih mreža, kao i novi status na istim, a gotovo smo sigurni da će broj obožavalaca koji je u stopu prate vrtoglavo rasti iz dana u dan. Iako se trenutno nalazi u Beču, gde je sinoć održala još jedan u nizu sjajnih koncerata, Seka Aleksić je uspela da nađe slobodnog vremena da se zahvali fanovima na dugogodišnjoj vernosti.

Autor: B.B.
Foto: Ilustracija/ Screenshot, Facebook/Seka Aleksić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>