Region

Svet

Mladen Radulović još uvek nije preboleo Seku Aleksić?! (Foto)

Maneken Mladen Radulović, koji se pre pet godina zabavljao sa folk zvezdom Sekom Aleksić, čini se i dalje gaji simpatije prema svojoj bivšoj devojci, kao da ni posle toliko vremena nije preboleo raskid...

Mladen Radulović još uvek nije preboleo Seku Aleksić?! (Foto)



U prilog tome govori i fotografija koju su zabeležili Mladenovi prijatelji, a na kojoj se vidi kako sa osmehom na licu gleda i sluša Seku Aleksić prilikom njenog gostovanja u jednoj od "Grandovih" emisija.

"Njih dvoje su proveli divno vreme zajedno i Mladen nikada nije krio da mu je ona ostala u lepom sećanju. Voleo je tada njenu muziku, voli je i sada, i kad god ima priliku rado čuje njene nove pesme. Nisu u kontaktu, što je i logično, jer je ona sada udata žena, a o svojim emocijama ne priča, tako da ne znam da li je još uvek voli", kaže za "Alo!" izvor blizak manekenu.


Foto: Alo.rs

Slika svakako govori više od reči, a osmeh i žar u Mladenovim očima naslućuju da emocije i dalje postoje. Bivši partneri, a potom i verenici, koji su se upoznali na snimanju Sekinog spota "Aspirin" zabavljali su se oko godinu dana, a konačan raskid dogodio se u aprilu 2009. godine, nekoliko dana pre proslave pevačicinog 28. rođendana. Nakon učešća u Velikom Bratu 2010. godine, Mladen se upustio u romansu sa Sekinom koleginicom Anabelom Atijas.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Mladen Marcuss Radulovic Privee

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>