Region

Svet

Grupnjaci i lezbo scene na Farmi (Video)

Posle diskvalifikacije Milana Paroškog farmerima su se na imanju pridružili Vesna Vukelić Vendi i Čeda Čvorak. Sve je to krunisano dobrom žurkom koja se na kraju pretvorila u bahanalije.

Grupnjaci i lezbo scene na Farmi (Video)



Nakon burne pijane noći, kada je došlo vreme za spavanje, Tina i Jelena su legle u isti krevet. Sve je počelo bezazlenim češkanjem, a onda je pevačica zavukla ruku ispod manekenkine majice i nežno je mazila po stomaku. Potom je lagano krenula ka grudima... Jelena se prepustila Tininim dodirima i baš joj je prijalo kada je osetila njene prste na svojim krutim bradavicama... Hrkanje pijanih farmera zaglušilo je strasne uzdahe...



Pre Tininih prstiju, Jelena je osetila da i Limen i Čeda Čvorak, iako su niski ljudi, imaju veliki „ponos“. Jedan joj se prilepio otpozadi, a drugi s preda, pa što rekla ona stara naroda: Ona na Jozi, Meho na njojzi, pa tarlahaju.

Zlata Petrović se toliko napila da nije mogla ni da stoji. Pravila je špagu, puzala po podu dodirujući noge ostalim farmerima, a kad joj je Natalija zavukla ruku ispod tunike, samo se promeškoljila i nasmejala.

"Možda jesam pijana. Popila sam deset votki, ali znam šta pričam" - ponavljala je Zlata.

Vesna Vukelić Vendi čim je ušla na Farmu, odmah se privolela ovonedeljnom gazdi Marjanu Rističeviću. Omamila ga je svojim bujnim grudima. A on... On je balavio gledajući u njen dekolte, brisao bradu, oblizivao se. A ona... Ona mu ih je davala i čekala da oseti njegov poljubac na njima, da je čvrsto stegne oko struka i da... Al’, Marjan je tek pred zoru uspeo da se malo okuraži i dodirne levu dojku. Navodno, da skine končić sa nje.

"Najnormalnija je stvar to što Marjan želi seks. On je baš dobar suprug i čovek i najbitnije mi je da tako ostane do kraja. Naša kuća i imanje su veliki, pa ima mesta za još jednu ženu. Ne vidim ništa loše u njegovom ponašanju, naprotiv. Razumem ga u potpunosti i ponosna sam na njega. Ne bi mi smetalo ni da gledam seks na Farmi, čiji bi akter bio upravo moj muž" - rekla je Javorka Rističević, Marjanova supruga.

Nakon incidenta, svi su tešili Bakija, a Katarina Živković imala je konkretan predlog kako da se denser opusti. Izašli su na trem i dugo se ljubili. Ono, pravo... U usta. Rukama je mazio njenu zadnjicu i tražio način da joj otvori rajsferšlus.

"Što se, bre, foliraš?! Znam da se i ja tebi sviđam. Ti si opasna po mene! Fatalna si, Kaća! Čega se plašiš? Šta imaš da izgubiš"? - ponavljao je Baki.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Farma

Povezane vesti:


>