Region

Svet

Ples sa zvezdama polufinale: Takmičari koji su ispali nastupili u revijalnom delu! (Foto)

U polufinalnoj večeri šoua Ples sa zvezdama pojavili su se i učesnici koji su u prethodnim nedeljama ispali iz  takmičenja. Podršku su im pružale naše muzičke zvezde uz čije su pesme odigrali i svoj poslednji ples na podijumu.

Ples sa zvezdama polufinale: Takmičari koji su ispali nastupili u revijalnom delu! (Foto)



Ples sa zvezdama polufinale: Aleksandar Josipović - Tanja, ovo je bio tvoj najgori nastup!
U revijalnom delu šoua Ples sa zvezdama prvi su nastupili Milan Kalinić i Nikolija Jovanović koji su publiku oduševili. Žiri je bio pozitivno iznenađen, a u skladu sa tim su bili i komentari. Kostja je zjavio kako se uopšte nije primetilo da je Milan imao povredi, dok je Aleksandar prokomentarisao da Nikoliji više standardni plesovi, ali to je moje mišljenje. Milanovi favoriti su Tanja Petrović i Marko, a navija za Ivana Mihailovića, baš kao i Nikolija.



Drugi su na podijumu zaplesali Saša Vidić i Tamara Paunović kojni su  igrali salsu uz podršku Sare Jovanović. Aleksandar Jovanović prokomentarisao je, kako im je bolje da reklamiraju afričku šljivu.

Irina i Nemeš igrali su uz podršku podršku Alekse Jelića! Marija je izjavila kako je Irina bila prelepa i da nema šta dalje da komentariše.

Vanesa i Nigor uz podršku Željka Šašića.  Vanesa je u jednom momentu izvela trbušni ples, na opšte zadovoljstvo prisutnih. Milojko Pantić i Zorana, uz podršku Sneki. A uz koju pesmu, nego uz "Zvezdinu" navijačku. Milojko je u jednom trenutku i prokomentarisao žiri, ali Aleksandar nije ostao jer mu je ponovo dao jedinicu.

Iako ćemo u četvrtak od 21.00 oprostiti i od četvrtog plesnog para, ove večeri uživali smo u nezaboravnoj igračkoj predstavi aktuelnih i bivših zvezda koje smo gledali u protekla tri meseca u spektakularnom šou.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

 

Viber

Izvor: Svet Plus


>