Region

Svet

Tonči Huljić sa Madre Badessom predstavio novi album Panika (Video)

Tonči Huljić je okupljenim medijima predstavio svoj drugi studijski album "Panika", koji je od prošlog vikenda u prodaji. Predstavljanje albuma započeo je svirajući nekoliko novih pesama zajedno sa svojim Madre badessa bendom, koji je za ovu priliku bio u manjem sastavu.

Tonči Huljić sa Madre Badessom predstavio novi album Panika (Video)



Premijera: Tonči Huljić i Madre Badessa - Guštan, pogledajte spot za novi singl (Video)
Duhovito se osvrćući na mesto same promocije - zagrebački restoran Gallo, Tonči je rekao kako se uvek bojao da će završiti karijeru svirajući u nekom restoranu, ali sad kad je razbio tu fobiju shvatio je da je njegov strah neopravdan i da je na takvim mestima atmosfera jednako dobra atmosfera kao u klupskim ili koncertnim prostorima.

Odličan novi studijski album "Panika" potvrdio je kako je cela zamisao oko ovakvog projekta i s muzičkim izrazom stvorenim na dalmatinskom dijalektu pun pogodak, a kako i jedna od pesama s albuma kaže - u njemu će publika itekako guštati.

Sa pomenutom pesmom "Guštan" Tonči i Madre Badessa će nastupiti ove subote u Vodicama na CMC festivalu, nakon čega ih čeka show program na Splitskom festivalu, a s pesmom "Doma gren" po prvi put će nastupiti na festivalu Šibenske šansone u Šibeniku.



Novi album "Panika" sadrži 13 pesama raspoređenih u tri dela: Cool, Aajmo ruke goree i Delirium Bonus. Za živopisno oslikavanje pesama na sjajan se način pobrinuo reditelj Marijo Grabovac koji je dosad snimio simpatične i duhovite spotove "Ja san rojen da mi bude lipo", "Ajvar", "Che Guvara i manistra u suvo", "Guštan" te aktuelni "U Brazil". Omot je i ovog puta osmislilo kreativni tim iz sarajevske Fabrike.

Autor: B.B.
Foto: Croatia Records

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>