Ljubav

Style

Muči vas mlađi muškarac? Ovo su prednosti i mane veze sa njim

Mnogi su protivnici veze žene sa mlađim muškarcem, ali ova veza na ženu može uticati i pozitivno i negativno. U početku ih je verovatno privukao izgled, ali ih je kasnije možda nešto drugo zainteresovalo.

Muči vas mlađi muškarac? Ovo su prednosti i mane veze sa njim



Mlađi muškarci inspirisaće ženu, jer su puni energije i raznih ideja. Oni vode računa o svom izgledu, pa će žene uz njih još više voditi računa o sebi. Više će vaš poštovati jer se mlađi muškarci dive ženi starijoj od njih, i njenom životnom iskustvu. Znaćete u svakom trenu kako će on odreagovati u svakoj situaciji, jer je iskustvo na vašoj strani.

Naravno, uvek postoje i negativne strane ovakvog odnosa.

Mlađi muškarci se obično plaše i beže od vezivanja, zato u njima ne tražite partnera za nešto ozbiljnije. Sa njima nije baš lako voditi razgovor, jer su zahvaljući društvenim mrežama, zaboravili kako je razgovarati sa devojkom uživo o nekim bitnijim stvarima. Oslanjaće se na vaše iskustvo i neće brinuti ni o čemu, jer će razmišljati "ona je sve to prošla i znaće kako to da reši".

Možemo zaključiti da je veza sa mlađim muškarcem podjednako dobra i loša za ženu. Međutim, ne mora sve biti po nekim ustaljenim pravilima, jer se može desiti da pronađete mlađeg muškarca koji će vas oduševiti svojom ličnošću i pokazati da nije samo "standardni" mlađi muškarac. Zato ne budite žrtva stereotipa već slušajte svoj instinkt.

Autor: B.B.
Izvor: Kolektiv.me
Foto: adamr/FreeDigitalPhotos.net

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>