Region

Svet

Milica Pavlović pevala na svojoj apsolventskoj večeri!

Pevačica Milica Pavlović proslavila je sa svojim kolegama sa fakulteta apsolvenstko veče, a ako bude sve išlo po planu, ona će ove godine diplomirati. Mlada zvezda Granda je u jednom trenutku latila mikrofona i sve kolege podigla na noge.

Milica Pavlović pevala na svojoj apsolventskoj večeri!



Milica Pavlović neprepoznatljiva bez trunke šminke (Foto)
"Milica Pavlović, je sa svojim najbližim prijateljima sa fakulteta došla na apsolvenstko veče oko 21 sat i sve vreme je bila vesela i nasmejana. Čim je muzika krenula da svira ona je sa društvom ustala, igrala i zabavljala se. U jednom trenutku su je muzičari pozvali da im se pridruži na bini, što je ona i učinila i zapevala svoj hit "Seksi senjorita”.

"Sve kolege su se podigle na noge i igrale, dok je Milica pevala. Iako je imala nameru da izvede samo nekoliko numera, novopečeni apsolventi joj nisu dali da siđe sa bine i ostavi mikrofon, te je skoro sat vremena uveseljavala sve prisutne", izjavio je izvor. U nameri da saznamo kako se provela na apsolventskoj večeri, kontaktirali smo se sa pevačicom, koja je sabirala utiske sa žurke.

"Nisam planirala da pevam na apsolvenstkoj večeri, ali su kolege insistirale i morala sam da im ispunim želju. Ovo veče je predstavljalo krunu našeg školovanja, bilo je divno okupiti se u jednom lepom prostoru koji nije amfiteatar. Odlično smo se provele i svakako će nam ovo okupljanje ostati u lepom sećanju", izjavila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Milica Pavlovic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>