Region

Svet

Severina uplašena za bezbednost sina, policiji prijavila dvojicu muškaraca koji ga stalno prate!

Severina Vučković prijavila je policiji dva nepoznata muškarca koja već danima automobilom tajno slikaju njenog dvogodišnjeg sina. Dvojica muškaraca  u srebrnom Pasatu već danima prate malog Aleksandra.

Severina uplašena za bezbednost sina, policiji prijavila dvojicu muškaraca koji ga stalno prate!Severina zajedno sa sinom pomaže ugroženima (Foto)
Strpljivo čekaju da mališan izađe na terasu sa svojom dadiljom kako bi ga snimili, a nakon tri dana mališana su pratili i u obližnjem parku na zagrebačkom Kozjaku, gde se on često igra. Zbog njih su Severina i njen menadžer Tomislav Petrović odlučili da ceo slučaj prijave policiji, koja je napravila zapisnik, ali zasad, još uvek nikoga nisu priveli.

Ovi muškarci danima nervozno šetaju po ulici ne skidajući pogled sa Severine terase i ulaza u zgradu. Severinine komšije navikle su se na to da im u ulicu neprestano dolaze fotografi  i snimaju pevačicu i njenog sina, ali ova dvojica bez vidljivih fotoaparata odmah su im bila sumnjiva. Većinu fotografa komšije već mogu i da prepoznaju  pa ih je uznemirila prisutnost ova dva nepoznata muškarca koji često borave u njihovoj mirnoj ulici.

Autor: J.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Facebook/Severina Vuckovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>