Region

Svet

Severina zajedno sa sinom pomaže ugroženima (Foto)

Severina Vučković započela je seriju humanitarnih koncerata za pomoć Srbiji, BiH i Hrvatskoj, zemljama koje su pre dve nedelje pogodile katastrofalne poplave. Prvi svoj nastup pevačica je održala u Celju.

Severina zajedno sa sinom pomaže ugroženima (Foto)



Raskošan Severinin dekolte kakav još niste videli (Foto)
Severina kao i brojne zvezde priključila se akciji za pomoć poplavljenim područjima, pa je svoje humanitarne koncerte započela po Sloveniji i Hrvatskoj. Prvi nastup imala je u Celju, a prihod od koncerta namenjen je najugroženijima.

"Kad se desi velika tragedija svi ljudi su tu da pomognu. Kad pomažete i kada dajete je najlepsi osećaj koji možete da doivite", rekla je Severina i dodala da je ponosna što je ovakva situacija ponovo spojila zemlje iz regiona: "Ovo je najgori mogući način koji nas je spojio, jako sam ponosna što sam Hrvatica i što pomažemo drugim zemljama, kao i one nama".

Iako je planirala da izda duetsku pesmu koju je proteklih dana snimila u Makedoniji, dešavanja u protekle dve nedelje poremetila su njene planove, ali je najavila da će do avgusta izbaciti jednu brzu pesmu, za koju jedva čeka da čuje reakcije publike.



Sa svojim sinom Aleksandrom pojavila se i na humanitarnom koncertu u Zagrebu, na kome je izjavila da uskoro putuje u Brazil na SP u fudbalu, na kome će u društvu malog Aleksandra navijati i bodriti Hrvatsku.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Severina Vuckovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Severina

Povezane vesti:


>