Region

Svet

Mateja Kežman morao da otkaže zakazano venčanje?!

Mateja Kežman navodno je morao da otkaže zakazano venčanje sa Marijom Perković iz Zemuna, sa kojom ima sina Filimona, jer nije uspeo da se još uvek zakonski razvede od svoje supruge Emilije.

Mateja Kežman morao da otkaže zakazano venčanje?!



Ništa od razvoda: Mateja i Emilija Kežman bez dogovora na sudu!
Iako je mislio da će juče staviti tačku na brak sa još uvek zakonitom suprugom Emilijom, bivši fudbaler Mateja Kežman nije uspeo da se dogovori oko visine alimentacije i načina viđanja njihovo troje dece, zbog čega će sud konačnu odluku doneti u narednih mesec dana.

Mateja i Emilija nezadovoljni i ljuti izašli su iz suda sa svojim advokatima, kada su atmosferu iz sudnice preneli na parking. Emilijin advokat uporno je pokušavao da objasni fudbaleru neke stvari, dok je ona nervozno šetala između njih, hvatajući se za glavu. Mateja je sve vreme rukama objašnjavao svoj stav, kada su se u priču umešali Emilija i fudbalerov advokat.

"Nismo se još uvek razveli i ne mogu da iznosim detalje suđenja. Očekujem da će sud u narednih mesec dana doneti odluku", razočarano je rekla Emilija.

Da su nezadovoljni ročištem još uvek zakoniti supružnici, pokazali su nakon suđenja, kada je usledila rasprava na parkingu Prvog osnovnog suda u Novom Beogradu, u koju su se uključili i njihovi advokati. Novo ročište zakazano je za mesec dana, a zbog situacije koju nije planirao, Mateja Kežman je morao da otkaže zakazano venčanje koje je bilo planirano u subotu.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Mateja Kezman

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>