Region

Svet

Boban Rajović od svakog nastupa odvaja za žrtve poplava u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj

Pevač Boban Rajović priključio se mnogobrojnim javnim ličnostima koje pomažu ugroženima u poplavama, a svoj doprinos narodu Srbije, BiH i Srbije će najviše dati odvajajući novac od nastupa.

Boban Rajović od svakog nastupa odvaja za žrtve poplava u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj



"Nit mi je iskrena želja da zajedno spasimo i pomognemo što više ljudi koji su u katastrofalnim poplavama ostali bez svega što su sticali godinama. Stoga želim prvenstveno da apelujem (još jednom) na sve vas da pomognete kako i koliko možete i suzdržite se od bilo kakvih kritika i optužbi. Ne mora značiti da ako nešto nije videlo hiljade očiju ili čulo hiljade ušiju da se to nije ni desilo. S druge strane, ako neko pomogne i to javno kaže ne mora da znači da to radi zbog lične promocije.
Uostalom, takve priče i fotografije su i pokrenule mase i obezbedile siguran obrok i suvu odeću desecima hiljada ljudi", obrazložio je Boban Rajović i odlučno podržao svaki vid "promocije", dokle god je to u cilju humanosti.

"Oni koji to shvate na pravi način povući će prave poteze... I zato danas želim javno da pohvalim moj tim u Srbiji i Bosni koji danima obilaze ugrožene i dostavljaju hranu, vodu i ostala u ovom trenutku preko potrebna sredstva. U ovakvim situacijama daje koliko ko ima i može odvojiti od usta. Moj tim i ja ćemo i dalje nastaviti pomagati ljudima kako u Srbiji tako i u Bosni i Hrvatskoj, jer ispod kože svi smo isti, a svaka ispružena ruka koja traži pomoć boli više nego živa rana...", nastavio je pevač.

Boban je u dogovoru sa svojim saradnicima doneo i jednu veoma značajnu odluku - da će od svakog nastupa i dalje odvajati deo novca za žrtve poplava u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj, te je otkrio i da je u planu pokretanje globalne humanitarne akcije "Jedan euro za Balkan".

"S obzirom da smo narodu u Srbiji i Bosni pomagali ovih dana, deo prihoda od nastupa u Virovitici ide za žrtve poplava u Hrvatskoj. Takođe će u klubu Monte Cristo biti postavljene kutije za prikupljanje pomoći tako da će, pored dela honorara od nastupa, svi koji u petak budu u klubu imati priliku da pomognu svojim sugrađanima".

I za kraj, Boban je apelovao na sve svoje kolege i sve ljude dobre volje da im se pridruže i pomognu na koji god način mogu, makar se na taj način i "promovisali".

Autor: B.B.
Foto: Facebook/Boban Rajovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>