Region

Svet

Nataša Bekvalac poklonila kombi pun opreme za bebe (Foto)

Nataša Bekvalac aktivirala se kako bi, koliko je u njenoj moći, pomogla ugroženima od poplave koji se nalaze u beogradskim prihvatilištima. Ona je obišla S. C. Šumice, u koji je uputila kombi s neophodnim sredstvima za higijenu, a zatim je u Areni donirala bebi-opremu koju je poručila iz Niša.

Nataša Bekvalac poklonila kombi pun opreme za bebe (Foto)



Nataša Bekvalac u svoj dom prima majke sa decom!
"U S. C. Šumice garderobe ima dovoljno, ali sredstva za higijenu nedostaju. Ne samo za ugrožene već i za volontere. Maske, rukavice, sredstva za dezinfekciju. Pomažemo koliko možemo, molim vas, pomozite i vi", napisala je pevačica na zvaničnom Fejsbuk nalogu apelujući na sve ljude dobre volje, a juče je posetila beogradsku Arenu.



"Natovareno je još 30 dušeka za decu, 30 kadica za bebe, 30 kompleta posteljina, 30 bebi-ćebadi, 30 paketa pelena. Kreće se iz Niša, molim vas da ne stajete, sve se troši, a sve više ljudi pristiže. Ovo ne traje još dan ili dva, tek je počelo, pomozite ljudi", apelovala je Nataša na Fejsbuku.



"Poslala sam kombi sa sredstvima za higijenu i sa bebi-opremom. Pomažem koliko mogu jer sam svesna koliko je pomoć potrebna svakog dana. Najteže tek dolazi i ne smemo da zaboravimo i da prestanemo s akcijama. Ovim putem apelujem na sve ljude koji mogu da pomognu. Pričala sam s volonterima, videla sam da je sve dobro organizovano i da su mnogo angažovani", izjavila je pevačica za Kurir.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Natasa Bekvalac

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>