Region

Svet

Emisija Bulevar uputila izvinjenje Seki Aleksić (Foto)

Seka Aleksić, jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, nikada nije bila osoba koja je previše pažnje poklanjala materijalnim stvarima, ali nakon što je optužena za utaju poreza, bez dokaza i osnova, odlučila je i da se oglasi.

Emisija Bulevar uputila izvinjenje Seki Aleksić (Foto)



Seka Aleksić u svom novom blogu o Humanitarnoj fondaciji i medijima : Budite humani i postanite bolji ljudi! (Foto)
Naime, na televiziji "B92" u emisji "Bulevar" je objavljeno da je Seka Aleksić zajedno sa još mnogim zvezdama utajila porez. Obzirom da se Seka celog svog radnog veka trudi da ostane čista, kako pred sobom tako i u medijima, i ovog puta morala je da pobuni. Naime, problem je nastao zato što je uz mnoge druge zvezde i Seka Aleksić bila proverena kada je plaćanje poreza u pitanju.

Umesto da se u pomenutoj emisiji objavi kako i Seku proveravaju, ona je upoređena sa osobom za koju je i utvrđeno da je utajila porez. Zatim se pevačica oglasila na Tviteru gde je "Gospodi iz Bulevara" najavila dve čestitke od svog advokata: "Gospoda iz Bulevara je upravo objavila da sam utajila porez??? Bez dokaza, bez pitanja, bez osnova! Pročitali su članak da se "proverava" da li sam platila porez (između ostalih), a u emisiji LADNO kažu da sam "UTAJILA POREZ"... Stoga, draga gospodo, dobićete dve čestitke od mog advokata! Sledeći put se informišite malo bolje!".


Nakon najavljene tužbe na Tviteru, ekipa emisije "Bulevar" javno se izvinila: "U jučerašnjoj emisiji Seku Aleksić smo uporedili sa osobom za koju je potvrđeno da je utajila porez, zato joj se ovom prilikom izvinjavamo, budući da su državni organi u medijima samo najavili da će ispitati da li su uredni porezni obveznici mnoge javne ličnosti, uključujući i Seka".

Autor: M.P.
Foto: Facebook/Seka Aleksic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>