Region

Svet

Humanitarna revija Dine Turdžan (Foto)

Jedna od misica koja se ne zalaže samo za mir u svetu, svakako jeste Dina Turdžan, bivša mis Srbije. Sinoć u Vili Jelena, Dina se prvi put pojavila u ulozi dizajnera i upriličila prisutnima da uživaju u njenoj modnoj reviji. Naime, Dina se prvi put oprobala i kao humanista jer će sav novac od prodatih modela biti namenjen deci ometenoj u razvoju.

Humanitarna revija Dine Turdžan (Foto)





Cela pista bila je oivičena crvenim jabukama, na kojoj su se manekenke smenjivale u elegantnim kreacijama. Prvi deo kolekcije sastojao se od nešto opuštenijih modela, koje dame mogu nositi svakog dana, dok su u drugom delu sve haljine bile isključivo za večernje, glamurozne izlaske. Na modelima su preovlađivali svetlucavi materijali zbog čega je cela revija odisala ekstravagantnošću.



Odziv poznatih kao i uvek kada su u pitanju humanitarne akcije nije bio velik. Među onima koji su ispoštovali Dinin poziv bili su: Vesna De Vinča-dirktorka i vlasnica kompanije "Miss Yu", hitmejker Mili, voditeljka i bivša misica Sandra Obradović, takođe bivša misica i učesnica Farme Mira Božović, Grand balerina i bivša učesnica Farme Dragana Milošević, bosanski pevač Mirza, poznat po duetu sa Jelenom Karleušom "Insomnija", glumac Đuro Palica, mlada pevačica Sexy Sandra, Extra Nena i drugi.



Kako je prošla prodaja modela još uvek nismo upućeni, ali se nadamo da će Dina uspeti da prikupi dovoljno novca za decu ometenu u razvoju.











Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>