Region

Svet

Pink Music Festival: U finale ide ovih 16 izvođača! Publika je izabrala favorite!

U finale Pink Music Festivala plasiralo se 16 numera koje su u polufinalnoj večeri predstavljene publici. Zahvaljujući sms glasovima gledalaca, već sutra će se svih 15 izvođača ponovo naći na bini i takmičiti za neku od glavnih nagrada festivala. 

Pink Music Festival: U finale ide ovih 16 izvođača! Publika je izabrala favorite!



Pink Music Festival polufinale: Bubnjar Tropiko benda postao tata pre izlaska na binu!
U polufinalnoj večeri Pink Music Festivala predstavilo se ukupno 26 kompozicija, a posle sabranih sms glasova publike, odlučeno je kojih se 16 izvođača plasiralo direktno u finale. To su: Ledeni Kvas bend, Anabela, Viki Miljković, Željko Samardžić, Adil Maksutović, Milan Stanković, Goga Sekulić, Tropiko bend, Maja Berović, Željko Šašić, Marina Visković, Dženan Lončarević, In Vivo, Lexington bend, Šako Polumenta i Dado Polumenta.

Dugo najavljivani festival koji se ove godine održava po prvi put u organizaciji RTV Pink upravo je završen, a od ukupno 2000 prijavljenih kompozicija izabrano je dvadeset i šest  izvođača, koji su se večeras predstavili publici. Petnaest najboljih numera koje su dobile najveći broj sms glasova publike, plasiralo se direktno u sutrašnje finale.

U finalnoj večeri biće dodeljene nagrade žirija, publike, finalista, sponzora, kao  i priznanje učesniku čija pesma ima najviše pregleda na Jutjubu. Budite i sutra od 21h uz televiziju Pink i naš portal. Pobednika Pink Music Festivala izabraće publika svojim sms glasovima, a vi već od sada možete glasati za svog favorita i odlučite ko će poneti titulu najboljeg.

Autor: J.B. / B.B.

Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>