Region

Svet

Marija Šerifović otkrila svoju seksualnu fantaziju: Vodila bih ljubav pred punim stadionom!

Marija Šerifović uveliko priprema koncert koji će 11. maja održati na fudbalskom stadionu Voždovac, a kako i sama najavljuje publici će prirediti nešto što do sada nisuimali prilike da vidi od nje, kao i da ne bi imala problem da pred punim stadionom vodi ljubav.

Marija Šerifović otkrila svoju seksualnu fantaziju: Vodila bih ljubav pred punim stadionom!



Verica Šerifović: Najviše bih volela da mi Marija podari unuče
Pevačica trenutno priprema svoj solistički koncert, a ekipi Exkluziva otkrila je da se nada da će tog dana biti lepo vreme, kao i da bi mogla da vodi ljubav pred punim stadionom.:

"Celokupna bina će biti u obliku Pravoslavnog krsta, to je moja velika želja", rekla je Marija Šerifović i dodala da je ni ružno vreme neće sprečiti da priredi nezaboravno veče svojoj publici:

"Ukoliko padne kiša, podelićemo svima kabanice, skinućemo se goli i igrati po kiši", rekla je Marija kroz smeh i dodala da ne bi imala problem, da vodi ljubav pred punim stadionom.

"Nije fora voditi ljubav pred praznim stadionom, pred punim bi već imalo nekog smisla", izjavila je pevačica i dodala da na koncertu neće biti njena izabranica, jer u poslednje vrema, kao i na sam dan koncerta neće moći da se posveti nikome.

Marija na svom telu uradila još jednu tetovažu, za koju kaže da predstavlja period iza nje: "Reč “hrabro” šalje poruku koja je sasvim jasna. Shvatila sam da i peti album treba upravo tako da mi se zove", rekla je Marija koja će na konceru 11. maja premijerno i predstaviti pesme sa svog novog albuma.

Autor: J.B.
Foto: Screenshot/Prva.rs/Exkluziv

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>