Region

Svet

Ples sa zvezdama: Ispali Katarina Šišmanović i Aleksandar! Par koji je odlukom žirija napustio takmičenje!

Iz šoua Ples sa zvezdama ispali su voditeljka Katarina Šišmanović i njen partner Aleksandar Veljković , par koji je odlukom žirija napustio večerašnje plesno takmičenje, nakon duela u kome su izgubili od Igora Lazića Nigora i Jelene Bojović.

Ples sa zvezdama: Ispali Katarina Šišmanović i Aleksandar! Par koji je odlukom žirija napustio takmičenje!



Ples sa zvezdama: U plesni duel idu Igor Lazić Nigor i Jelena, Katarina Šišmanović i Aleksandar!
Posle sabranih glasova publike i žirija, Aleksa Jelić i Irina Radović počeli su polako da objavljuju koji parovi prolaze u sledeću emisiju takmičarskog šoua Ples sa zvezdama , a na kraju su u duelu ostali plesni parovi Igor Lazić Nigor i Jelena Borović, Katarina Šišmanović i Aleksandar Veljković .

Prvi su na scenu izašli Nigor i Jelena koji su plesali džez , dok su Katarina Šišmanović i Aleksandar Veljković odigrali salsu. Kometari žirija bili su veoma pozitivni, a Marija je izjavila kako je Katarinin ples bio na mnogo većem nivou nego sinoć.

Publika je takmičarima sve vreme pružila podršku aplauzom. Nakon pokazanih koreografija došao je i momenata da se saopšte rezultati glasanja, odlučeno je da večerašnje takmičenje napuštaju Katarina Šišmanović i Aleksandar Veljković, koji su za svoje učešće dobili nagradu u vrednosti od hiljadu evra. Dobijeni novac Katarina je odlučila da prosledi Danijeli Kovačević, koja se nalazi u stanju budne kome, a kojoj je novac neophodan kako bi otišla na lečenje u inostranstvo.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>