Region

Svet

Katarina Grujić: Ne kopiram Cecu Ražnatović, imam svoj pečat na estradi!

Katarina Grujić pre samo tri dana predstavila je spot za pesmu Lutka koji je već dostigao preko 200.000 pregleda na Jutjubu. Pevačica ne krije zadovoljstvo i dodaje kako je ne pogađaju komentari pojedinaca, da svojim stilom oblačenja i načinom pevanja kopira Cecu Ražnatović.

Katarina Grujić: Ne kopiram Cecu Ražnatović, imam svoj pečat na estradi!



Premijera: Katarina Grujić - Lutka! Vruće scene Kaće i Borisa u spotu za novu pesmu! (Video)
Katarina Grujić pre tri dana predstavila je spot za pesmu Lutka, koji je naišao na pozitivne komentare publike, pevačica ne krije da je presrećna zbog svog ogromnog uspeha: "Mnogo sam oduševljena tolikim pregledima. Presrećna sam i svakodnevno dobijam čestitike i komplimente za pesmu i ovo je za mene ogroman uspeh posle prvog hita "Jedno đubre obično", rekla je Katarina i dodala da joj ne smetaju komentari u kojima pojedini tvrde da mnogo podseća na folk zvezdu Cecu Ražnatović i da je čak i kopira, prenosi Kurir-info.rs.

"Naravno da mi ne smeta kada me porede sa kraljicom narodne muzike, ali malo ne shvatam ljude koji kažu da je kopiram. Ja imam takav glas i tako pevam i ne mogu da ga promenim i ne kopiram apsolutno nikog na našoj estradi. Mislim da već imam prepoznatljiv glas i svoj pečat!", pojasnila je Kaća.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Katarina Privat Grujic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>