Region

Svet

Željko Joksimović ponosan i presrećan tata: Svi jedva čekaju da vide Kostu!

Naš uspešni kompozitor Željko Joksimović i njegova supruga, TV voditeljka Jovana Joksimović u četvrtak su postali ponosni roditelji malog Koste, a srećni tata kaže da mu je sada najvažnije da se mama i beba osećaju dobro.

Željko Joksimović ponosan i presrećan tata: Svi jedva čekaju da vide Kostu!



Pinkovo lice Jovana Joksimović se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu, čija je suma prema pisanju domaćih medija iznosila 3.000 evra, a Željko je, kao i svaki tata, blistao od sreće kada je obšao suprugu i sina.

"Ne mogu biti srećniji. Sve je prošlo u najboljem redu, a Jovana i Kosta se sada osećaju odlično. Jovanina i moja porodica ne mogu biti srećnije. Svi jedva čekaju da ga vide. Nadam se da ćemo u ponedeljak uspeti da odvedemo sina kući", rekao je Joksimović za "Blic" i objasnio odakle ime Kosta.

"Jednostavno nam se svidelo, nismo imali neki razlog da ga tako imenujemo. Zvučalo je simpatično", ispričao je srećni tata koji sa prvom suprugom ima osmanaestogodišnju ćerku Minu i koji je sa rodbinom i prijateljima slavio rođenje sina sve do jutra u restoranu na Adi Ciganliji.

Autor: B.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Zeljko Joksimovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>