Region

Svet

Ples sa zvezdama: Tamara Paunović i Mirko otvorili drugo takmičarsko veče šoua!

Drugo takmičarsko veče šoua Ples sa zvezdama otvorili su Tamara Paunović i Mirko Knežević koji su svojim tangom zablistali na podijumu za igru i zagrejali atmosferu u studiju.

Ples sa zvezdama: Tamara Paunović i Mirko otvorili drugo takmičarsko veče šoua!



Ples sa zvezdama: Milojko Pantić o sudijama - Dajte mi lošu ocenu, ali nemojte da me vređate!
Počelo je drugo takmičarsko veče najspektakularnijeg šoua "Ples sa zvezdama", a čast da otvore veče pripala je manekenki Tamari Paunović i njenom plesnom partneru Mirku Kneževiću koji su uz tango zagrejali atmosferu u studiju.

Sudije šoua bile su vrlo iznenađene njihovim nastupom i zahvalili su im se što su se ove nedelje zaista potrudili, jer su u prvoj takmičarskoj večeri dobili najmanji broj poena od sudija.

Nakon što su prve elimacije usledile iz takmičenja su ispali Saša Vidić i njegova partnerka Ana Mijailović, a večeras će VIP takmičari Nikolija, Ivan, Katarina, Nigor, Tanja Petrović, Vanesa, Aleksandar, Tanja Bošković, Milan, Tamara, Nemeš, Milojko i Lena i njihovi partneri plesači, pokazaće nam plesne korake koje su uvežbali za samo sedam dana. Neki će igrati sambu, neki rumbu, za neke je rezervisan tango, ili neki drugi standarni ili latino ples.

Konstantin Kostjukov, Aleksandar Josipović, Nikola Mandić, i predsednica žirija Marija Prelević jasno su stavili do znanja VIP takmičarima da im neće gledati kroz prste propuste u koracima, pokretima, stavu.  Na neke takmičare će ovo sigurno delovati stimulativno da se predstave u još boljem svetlu.

Nakon što su prošle nedelje takmičenje napustili Saša Vidić i Ana Mijailović, večeras će trinaest parova pokazati svoje plesačke sposobnosti u standardnim i latinoameričkim plesovima, pred strogim sudijama koji jedva čekaju da daju prve ocene. Ključnu ulogu imaće i gledaoci koji će putem sms-a glasati za svoje omiljene plesače.

Svakog ponedeljka od 21h na televiziji Prva ispadaće po jedan par, kada će se u nastavku emisije objaviti kako je glasala publika. Njihovi glasovi pretvaraju se u poene i sabiraju sa poenima sudija.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>