Region

Svet

Ceca Ražnatović oslobođena optužbi za nasilničko ponašanje!

Pevačica Ceca Ražnatović i njen zet Predrag Ocokoljić danas su u Prvom osnovnom sudu u Beogradu oslobođeni optužbi za nasilničko ponašanje prema direktoru Fudbalskog kluba Mladi proleter, Žarku Olareviću.

Ceca Ražnatović oslobođena optužbi za nasilničko ponašanje!



Aca Lukas i Ceca Ražnatović nakon deset godina ponovo snimaju duet!
Sudija Danijela Koš danas je u Prvom opštinskom sudu oslobodila Cecu Ražnatović i njenog zeta Predraga Ocokoljića optužbi, navodeći da nije dokazano da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje pretnjama Olareviću koji je protiv njih podneo krivičnu prijavu, ali se nije pridružio krivičnom gonjenju.

Ceca Ražnatović i Predrag Ocokoljić se terete za nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora. Oštećeni Olarević je rekao da ne želi krivično da goni pevačicu i da ne želi odštetu za "lake telesne povrede", koje tvrdi da je zadobio od Ocokoljićevog šamara ističući da mu je žao što je do incidenta ikada došlo.

Ceca je u februaru 2012. godine odslužila kaznu od godinu dana kućnog zatvora na koju je bila osuđena zbog protivpravnog prisvajanja dela novca od transfera fudbalera FK "Obilić" u inostrane klubove dok je bila predsednik tog kluba 2000. godine, i nedozvoljenog držanja 11 pištolja.

Autor: J.B.
Izvor/Foto: Tanjug.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>