Region

Svet

Aca Lukas i Ceca Ražnatović nakon deset godina ponovo snimaju duet!

Ceca Ražnatović i Aca Lukas posle deset godina ponovo su ukrstiti glasove u novoj duetskoj pesmi " Pozovi me kad ostaneš sam". Nakon veliog uspeha sa pesmom "Crni sneg",  jedni od najboljih prijatelja na domaćoj estradi, odlučili su da ponove uspeh novom numerom.

Aca Lukas i Ceca Ražnatović nakon deset godina ponovo snimaju duet!



Ceca Ražnatović: Moj i Rijanin duet bio bi pun pogodak!
Nakon velikog uspeha duetske pesme "Crni sneg" Aca Lukas i Ceca Ražnatović odlučili su da ponovo ukrste svoje glasove i snime pesmu koja nosi radni naziv "Pozovime kad budeš sam".

"Već se odavno priča o tome da će Ceca snimiti pesmu sa Lukasom, ali zbog nedostatka vremena nisu stigli ranije tome da se posvete. Ona je imala uspešan koncert na Ušću za koji se mesecima spremala, a nakon njega je nastavila veoma uspešnu turneju. Zbog poslovnih obaveza imala je malo vremena za ulazak u studio. Sada je Marina Tucaković napisala tekst kojim su oboje oduševljen, konačno su rešili da urade duet i to su sproveli u delo",  rekao je izvor blizak pevačici i dodaje:

"Oni još uvek ne žele da otkrivaju detalje, jer planiraju da iznenade publiku. Veruju da će pesma biti istinski hit", zaključio je izvor.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook, Ceca, Aca Lukas


-

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>