Region

Svet

Ples sa zvezdama: Saša Vidić - Nisam razočaran, znao sam da imam dve leve noge!

Nakon što je sinoć ispao u duleu šoua Ples sa zvezdama, Saša Vidić kaže da nije razočaran odlukom sudija i da je svestan toga da ne zna da igra, za sebe dodaje da ima dve leve noge.

Ples sa zvezdama: Saša Vidić -  Nisam razočaran, znao sam da imam dve leve noge!



Ples sa zvezdama: Ispali Saša Vidić i Ana! Prvi par koji je napustio šou!
Saša Vidić i njegova partnerka Ana Mijailović ispali su sinoć iz šoua Ples sa zvezdama, nakon odluke sudija, poznati kreator kaže da nije razočaran svojim učešćem, kao i da je svestan toga da nema talenat za igru.

"To vam je kao da napuštate porodično gnezdo i odlazite dalje. Ljudi verovatno imaju drugačiju percepciju o meni čitajući moje statuse i tvitove, kao i komentare po novinama, ali sada kada smo se bolje upoznali, verovatno su promenili stav. Mislim da smo sjajna ekipa jer svi su divni ljudi. Ne mislim da je išta ružno rečeno i verujem da su sudije za sve bile u pravu, rekao je kreator, prenosi prva.rs i dodao:

"Ja sam znao da imam dve leve noge, ali vredelo je da pokušam, bar sam nekom pomogao. Navijam za sve takmičare, ali moji favoriti su Tanja Bošković, Nigor i Nemeš", rekao je Vidić nakon napuštanja šou programa, a nagradu od 1.000 evra dodelio fondaciji je iz Novog Beograda, dok Nikolija nije krila oduševljenje što ostaje u takmičenju.

Autor: J.B.
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>