Region

Svet

Milan Popović sa sinom Aleksandrom konačno u Beogradu! (Foto)

Biznismen Milan Popović je juče svojim avionom odleteo u Zagreb, gde je preuzeo sina Aleksandra od majke Severine Vučković kojoj je pripalo starateljstvo, a po sletanju u Beograd obojica nisu skidala osmeh sa lica.

Milan Popović sa sinom Aleksandrom konačno u Beogradu! (Foto)



Milan je oko 10 sati preuzeo Aleksandra od Severine koja je juče popodne na društvenoj mreži objavila fotografije iz parka Maksimir gde se igrala sa sinom. Iz Zagreba je svojim avionom poleteo oko 11.30, dok je sa njima u avionu sve vreme bila i dadilja malog Aleksandra. Sat vremena kasnije sleteli su na beogradski aerodrom Nikola Tesla, a Milanov vozač ih je strpljivo čekao ispred izlaza za privatne letove.

Milan Popović je predosećao da će ostati bez starateljstva nad sinom?
Sa naočarima i iskrenim osmehom na licu, Milan je presrećan u naručju nosio preslatkog Aleksandra koji se sve vreme smejao, a zatim su ušli u automobil i zajedno se smestili na zadnje sedište. Odmah po sletanju u Beograd tata i sin su se uputili ka Njegoševoj ulici u kojoj Popović ima stan i kafić, te nekoliko sati proveli družeći se i igrajući se u društvu bake, tetke, strica i drugih koji su nestrpljivo čekali malog Aleksandra.


Foto: Goran Srdanov

Severina supermama i sa štakama! Igranje u parku sa malim Aleksandrom (Foto)
"I Aleksandar i Milan su bili presrećni kada su videli jedan drugog u Zagrebu i nekoliko minuta su se grlili. Milan je presrećan što konačno može da uživa sa svojim sinom i u Srbiji, i što ga ovde može voditi na različita mesta koja su njemu bitna. On je već isplanirao kako će provesti vreme sa sinom i presrećan je što će mu se maksimalno posvetiti. Većinu svojih obaveza je odložio kako bi bio samo sa mezimcem i biće mu jako teško kada bude morao da ga vrati u Zagreb. Ali se već raduje njihovom sledećem susretu", ispričao je za "Alo!" izvor blizak Popoviću.

Kako saznajemo, Milan i Aleksandar su većinu jučerašnjeg dana proveli u stanu "kralja bakra", kako bi se dečak odmorio od puta i bio spreman za dečje avanture sa tatom.

Autor: B.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Goran Srdanov

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>