Region

Svet

Martina Rajić se slikala gola za "Playboy"

Manekenka Martina Rajić, koja je ovog leta postala poznata po kratkoj romansi sa holivudkim glumcem Gerard Buttlerom slikala se gola za novo izdanje magazina "Playboy".

Martina Rajić se slikala gola za



"Na fotografisanju mi je bilo zaista super. Imali smo probno slikanje, tako da nisam imala tremu. Pomoglo je i to što poznajem fotografa, pa sam se lakše opustila. Zaista nisam imala problem da se slikam skroz gola, s obzirom na to da sam navikla da na revijama sve idemo polugole”.

Martina kaže da su svi u njenoj okolini oduševljeni sa fotografijama za "Playboy": "Uglavnom su svi oduševljeni. Slike još uvek nisu videli baš svi. Odnosno, od porodice, samo mama zna . Mojoj okolini, prijateljima je sve to zanimljivo, a i dečku se dopalo. Moj dečko nije bio na slikanju, a i svakako ga ne bih pitala za odobrenje. Nikog ne bih pitala (smeh). Dovoljno sam odrasla da znam šta želim i šta smem”, kaže Martina.

Inače Martina je postala poznata po kratkoj romaski sa čuvenim glumcem Gerard Buttlerom: ”Nismo više u kontaktu. To je bila lepa, kratka romansa koja je završena”, kaže manekenka koja se priprema za predstojeće revije na „Fashion Selection“.

 “U oktobru počinje "Fasion Selection". Osim toga, s obzirom na to da se kod mene nikad ništa ne zna, uvek postoji mogućnost da otputujem u Grčku ili Milano za neki posao. Takođe sam bila na kastingu za ulogu u filmu "Montevideo", sad čekam da vidim šta će biti s tim. U narednom periodu ću takođe biti na ‘Plejboj’ žurkama kako bismo promovisali oktobarski broj za koji sam se i fotografisala”, kaže Martina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>