Region

Svet

Region

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Naša ljubav je samo naša stvar!

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović nedavno su se našli na meti medija zbog navodnog ne kunzumiranja svoje ljubavi, ali ipak mladi pračni par tvrdi da im time nije nanesena šteta, već da je taj događaj još više učvrstio njihovu ljubav.

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Naša ljubav je samo naša stvar!



Miloš Biković otišao sa devojkom Brankicom na Kopaonik (Foto)
"Nije mene iznerviralo to što se pisalo da se Brankica i ja suzdržavamo od seksa, već što je to stavljeno meni u usta, a ja to nisam izjavio. Nije meni nanesena bogzna kakva šteta, već se mladi ljudi vaspitavaju na pogrešan način, odnosno da su izmišljotine normalna stvar,  rekao je Miloš Biković.
 
Njegova devojka Brankica Sebastijanović dodaje da ona na tu temu nikada nije htela da priča: "Nikada nisam želela da komentarišem takve gluposti, ali ni naš privatni život uopšte. Sve to nema veze sa istinom", rekla je ona. Mlada glumica je prokomentarisala i da li se profesionalno oseća zapostavljenom u poređenju s Milošem, koji je već proslavljen glumac i velika zvezda.
 
"Ne mislim da sam u njegovoj senci. Normalna je stvar da nas povezuju jer smo u vezi. Ne bih volela da Milošev put bude drugačiji od ovoga, ipak je uspeh nešto što delim s njim i zbog čega se radujem", rekla je glumica, koja je s dečkom bila na otvaranju nove radnje "Soko Štarka“.
 
Miloš Biković i Brankica Sebastijanović su i poslovni partneri pošto zajedno glume u seriji adaptiranoj po romanu Mir Jam "Samac u braku“. Na pitanje da li im smeta poređenje sa Ivanom Bosiljčićem i Slobodom Mićalović, Miloš kaže:
 
"Ne smeta nam što nas porede. Nikada se nismo ni trudili da bežimo od onoga što su oni radili. Normalno je i zdravo da se u projektima istog autora, u ovom slučaju Mir Jam, glumci menjaju. Ne smeta nam, ali nam i ne laska", kaže Miloš.

I Brankica i Miloš rade na novim projektima. On se priprema za premijeru drame „Dok su cvetale tikve“, a ona radi na diplomskoj predstavi.
 
"Pripremamo "Tikve“. Premijera je krajem aprila. Rano je da pričam o tome, ali moram da kažem da intenzivno treniram boks i nadam se da ću biti spreman. Još traje promocija ostvarenja 2Montevideo, vidimo se“. I film koji sam radio s Nikitom Mihalkovom će biti premijerno prikazan, ali budući da sam u Srbiji aktuelan zbog "Samca u braku", ne potenciram toliko moju rusku karijeru. O tom potom", rekao je glumac.

Autor: J.B.
Izvor: Blic.rs
Foto: Instagram/Milos Bikovic

Viber

Izvor: Svet Plus


>