Region

Svet

Aleksandra Prijović zaboravila Amara Gileta Jašarspahića, ima novog dečka? (Foto)

Aleksandra Prijović nakon raskida veze sa kolegom Amarom Giletom Jašarspahićem, započela je novu romansu i to sa ovogodišnjim kandidatom za Zvezde Granda Ljubomirom Perućicom.

Aleksandra Prijović zaboravila Amara Gileta Jašarspahića, ima novog dečka? (Foto)



Aleksandra Prijović: Sve bih uradila za Amara!
Nakon što je raskinula višemesečnu vezu sa Amarom Giletom Jašarspahićem, Aleksandra Prijović utehu je pronašla u Ljubomiru Perućici, ovogodišnjem takmičaru za Zvezde Granda. Njih dvoje se zabavljaju nešto više od pet meseci, ali su to skrivali kako njihova veza ne bi uticala na takmičenje u kojem Ljuba treba da pridobije simpatije lepšeg pola.



"Ljuba je šarmantan dečko, Aleksandri se dopao odmah, videla ga je još u prvoj emisiji "Zvezda Granda". Upoznali su se ubrzo u jednoj kafani u kojoj je on nastupao i tu su već sevnule varnice. Veoma su zaljubljeni i baš su slatki, ali zbog njega kriju vezu od javnosti, jer on ipak treba da prikupi simpatije drugih devojaka, na čije glasove računa u takmičenju", kaže izvor i dodaje:

"Aleksandra je prošla kroz sve to, pa razume njegovu želju da se ne eksponiraju, a dosta mu i pomaže u karijeri. Kada je ona u Beogradu, non-stop su zajedno, čak je više puta išao s njom na snimanja emisija. Kada ona ne radi, prati ga na nastupima jer skoro svaki dan nastupa u Beogradu i Novom Sadu", zaključio je izvor, dok Ljuba ne želi da prizna da je u vezi sa mladom pevačicom:  "Nisam sa Aleksandrom, mi smo drugovi", dok jeAleksandra Prijović bila veoma tajnovita: "Istina je da imam momka, šest meseci smo zajedno i neka za sada bude tajna ko je on" zaključila je pevačica.

Autor: J.B.
Izvor: Alo.rs
Foto: Facebook/Aleksandra Prijovic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>