Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Zinar aga izbacuje Firuza iz plemena! Umu saznaje da će morati da se uda za Dilavera (Foto)

Nakon saopštenja Zinar age da je Firuzova porodica izbačena iz plemena, susret dva brata protiče jako mirno. Iako je Zinar očekivao burniju reakciju, Firuz mu saopštava kako je veoma zabrinut za njega i dodaje da je jako teško biti vođa velikog plemena i da nema potrebe da se donose odluke na osnovu tuđih reči.

Serija Sila večeras: Zinar aga izbacuje Firuza iz plemena! Umu saznaje da će morati da se uda za Dilavera (Foto)



Serija Sila večeras: Boran spašava još jedan život, Zinar donosi neočekivanu odluku kako bi ostao na čelu plemena (Foto)
Dilaver dobija pismo iz suda nakon što ga je Dželil tužio, ali u tom momentu saznaje od Ahmet aga i  kako su Boran i Firuz  izbačeni iz plemena što mu pričinjava veliko zadovoljstvo. Firuz saopštava Boranu da je čitava porodica izbačena iz plemena. Umu od Rodžine majke saznaje da po običajima, mora da se uda za svog devera.



Serija Sila večeras: Zinar na mukama, mora da saopšti Dilaveru surovu odluku plemena! (Foto)
Umu se protivi tome i govori kako Zinar aga to nikada neće dozvoliti. Zinar odlučuje da će kazna nad Rodžom ipak biti sprovedena i da ako to ne učini njen otac, moraće pleme da pristupi izvršenju kazne. Dilaver se nalazi sa Dželilom i govori mu kako treba da povuče tužbu, jer i sam vidi šta se dogodilo sa njegovim zetom.

Boran oseća grižu savest jer mu je otac izbačen iz plemena i govori Firuzu kako ga svi kažnjavaju zbog njega. Sila je jako zabrinuta zbog odluke plemena i boji se kako će Firuz i Kesver prihavtiti novonastalu situaciju.

Umu se zahvaljuje Zinaru što se nije držao zakona plemena i udao je za Dilavera, u tom trenutku Džihanova udovica saznaje surovu istinu da će po zakonu ipak venčanje morati da se održi. Zinar joj saopštava da ako ne sprovede zakon u svojoj kući, niko ga više neće poštovati i biće izložen napadima.

Umu teško prihvata ovakvo saznanje i nikako ne može da prihvati činjenicu da će uskoro postati Dilaverova žena... Pomišlja na najgore..

Autor: J.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>