Region

Svet

X Factor Adria: Ovi finalisti se sutra bore za pobedu! (Video)

Finalisti X Factora Adria koji će se sutra, 23. marta, pred nekoliko hiljada gledalaca u Kombank Areni i milionskim auditorijumom kraj malih ekrana takmičiti za pobedu i odlazak put svetske slave su: Doktori, Tamara, Daniel, Maid i Lukijan.

X Factor Adria: Ovi finalisti se sutra bore za pobedu! (Video)



Finale X Factor Adria za samo dva dana! Da li ste spremni za spektakl?
Budući da ćemo samo još u nedelju gledati njihove nastupe u okviru X Factora, podsetićemo vas još jednom kako su superfinalisti izgledali na sceni Pinkovog studija u Šimanovcima tokom poslednjeg emitovanog, osmog lajva, kada su izvodili pesme svojih mentora.

Finale X Factor Adria sve bliže, napetost i uzbuđenje rastu!
Popularna i harizmatična muška petorka Doktori čija je mentorka Kristina Kovač, publici i žiriju predstavila se pesmom "Da te volim", sjajnom baladom kojom su dirnuli i žiri i publiku.



Jedina devojka koja će se sutra u Areni boriti za pobedu, Tamara Milanović, otpevala je pesmu "Slučajno" svog mentora Kikija Lesendrića.



Lukijan Ivanović bio je prijatno iznenađenje za žiri i publiku prilikom izvođenja duetske pesme mentorke Emine Jahović "Još ti se nadam".



Maid Hećimović odlučio se za veliki hit mentora Željka Joksimovića, pesmu "Nije ljubav stvar", kojom nas je ovaj kantautor uspešno predstavio na Eurosongu 2012.



X Factor Adria: Željko Joksimović - Stojim iza svojih izjava, nema kajanja!
I na kraju, šarmantni Daniel Kajmakoski čiji je mentor takođe Željko Joksimović i koji je pored Doktora veliki miljenik ženske populacije, pokazao je tokom izvođenja pesme "Ljubavi" da i kada greši - radi to sa stilom. Pogledajte i njegov nastup.



Ostaje nam još da vas podsetimo da sutra glasate za svog favorita ne bi li se baš on našao na pobedničkom postolju prvog regionalnog X Factora Adria, a sve detalje tokom cele večeri moći ćete da pratite na našem portalu Svet Plus.

Autor: B.B.
Foto: Luka Pilipovic/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>