Region

Svet

Tanja Savić: Teško nam je, moj svekar je bio previše mlad da bi umro!

Svekar Tanje Savić Đorđe Jovančević preminuo je pre dva dana posle teške bolesti, a sve se odigralo jedan dan pred pevačicin rođendan. Tanji i njenom suprugu Dušanu je jako teško zbog svega što se dogodilo iako su bili pripremljeni na ono što se desilo.

Tanja Savić: Teško nam je, moj svekar je bio previše mlad da bi umro!



Umro svekar Tanje Savić, na pevačicin rođendan
Tanja i Dušan otišli su u Australiju kako bi sa Đorđem proveli poslednje trenutke. Jovančević je dva meseca proveo u bolnici, nakon čega je izgubio životnu bitku.Tanja za "Kurir" kaže da su ona i njen suprug veoma teško podneli Đorđev odlazak.

"Teško mi je da pričam o tome, ali s obzirom na to da ste uvek bili korektni prema meni, reći ću vam da je sahrana danas u 11 časova. Svi ćemo se okupiti da ga poslednji put pozdravimo. U aprilu bi napunio 68 godina. Veoma je žalosno ovo što se dogodilo, mogao je da živi bar još deset godina", priča Tanja vidno potresena i dodaje:

"Bili smo pripremljeni, očekivali smo da ovako nešto, nažalost, može da se dogodi. Dušanu je mnogo teško, ali se drži zbog majke, kojoj je potreban u ovom trenutku. Ostaćemo u Gold Kostu bar još mesec dana, a onda bi trebalo da se vratimo u Srbiju. Još ne znamo gde će Dušanova mama živeti, a s obzirom na to da je njena majka još uvek živa, možda ode kod nje u Slovačku. I dalje smo u šoku, pa o daljim planovima nismo razgovarali", kaže pevačica.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir-info.rs
Foto: Facebook/Tanja Savic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>