Region

Svet

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski izazvao histeriju kod devojaka u Makedoniji (Foto+ Video)

Superfinalista muzičkog takmičenja X Factor Adria, Daniel Kajmakoski, vikend je proveo u Makedoniji gde se družio sa svojim najvernijim obožavaocima kojima je priredio dan za pamćenje, a posebno ženskom delu populacije.

X Factor Adria: Daniel Kajmakoski izazvao histeriju kod devojaka u Makedoniji (Foto+ Video)



X Factor Adria i Doktori vas pozivaju na popodnevni piknik na Kalemegdanu!
Daniel Kajmakoski iskoristio je kratak odmor kako bi se opustio u društvu svojih najvatrenijih fanova koji ga od samog početka takmičenja X Factor podržavaju. U jednom parku u Skoplju organizovao je druženje, a ako je suditi po fotografijama i snimku, šarmantni pevač je postao već velika zvezda.



Daniel Kajmakoski o popularnosti u X Factoru Adria: Devojke mi nude seks!
Devojke su vrištale od sreće, a Daniel je dobio i mnogo poklona od svojih obožavateljki. "Poklonila sam mu jedno veliko plišano srce! Savršeno peva, tako je srdačan i fin momak, obožavam ga! Moja drugarica i ja samo se rasplakale od sreće kada nas je zagrlio. Zajedno idemo u Beograd da navijamo za njega. Ovo je jedan od najlepših dana u mom životu", rekla je jedna od devojaka.



Nakon druženja, Daniel nije skrivao svoje zadovoljstvo zbog velikog broja fanova koji su ga dočekali u parku: "Napunio sam baterije energijom mojih fanova i spreman sam za superfinale!", rekao je zadovoljno pevač.

Finale X Fcatora održaće se u nedelju 23. marta u Kombank Areni, kada ćemo i saznati ko će poneti laskavu titulu ovog prestižnog takmičenja.



Autor: J.B.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Facebook/Daniel Kajmakoski

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>