Region

Svet

X Factor Adria: Tamara Milanović nastup u finalu takmičenja posvećuje bratu!

Učesnica superfinala X Factor Adria Tamara Milanović odlučila je da svoj nastup u Kombank Areni 23. marta posveti svom starijem bratu Dušanu, koji je kako kaže njena najveća podrška tokom čitavog takmičenja.

X Factor Adria: Tamara Milanović nastup u finalu takmičenja posvećuje bratu!



Za super finale X Factora Adria traži se karta više! Pet veličanstvenih izabralo svoje kompozicije!
Tamara Milanović ovih dana nema puno vremena za porodicu i prijatelje,  jer je posvećenja generalnim probama pred veliko finale takmičenja X Factor koje će se u nedelju održati u Kombank Areni. Mlada pevačica uvežbava svoje numere koje će pevati, a svoj nastup će posvetiti bratu Dušanu koji je njen glavni oslonac u životu.

Kristini Kovač će posle X Factora Adria najviše nedostajati Željko Joksimović!
"Uvežbavam pesme za superfinale, učim koreografiju, biram garderobu. Veliku podršku, kao i uvek, imam od porodice, posebno od mog starijeg brata Duleta koji je moj najveći oslonac za sve bitne stvari u životu, on me je naučio da verujem u sebe. Nastup u Areni posvetiću njemu i onome što smo zajedno, još u emisiji Ja imam talenat, započeli pre skoro 3 godine", rekla je Tamara.

Tamarin brat Dule bio je njena verna podrška u svakoj uživo emisiji, a na pitanje kako se on oseća kad njegova mlađa sestra nastupa Dule odgovara:

"U početku sam pokušao da budem što je više moguće po strani, ali nisam uspeo u tome: svakog utorka sam bio u Šimanovicma, preko nedelje smo zajedno vežbali, imao sam veliku tremu pred svaki njen nastup. Mnogo sam ponosan na sve što je postigla i jedva čakam superfinale",  rekao je Tamarin stariji brat.

Autor: J.B.
Izvor: story.rs
Foto: Luka Pilipovic/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>