Region

Svet

Željko Joksimović pevao u Splitu na Dan žena, raznežio dame i oduševio publiku! (Foto)

Željko Joksimović je za Dan žena održao fenomenalna koncert u Splitu, a nakon što je svim pripadnicama lepšeg pola čestitao prazni, raznežene devojke iz publike zatrpale su binu cvećem koje su bacale.

Željko Joksimović pevao u Splitu na Dan žena, raznežio dame i oduševio publiku! (Foto)



Željko Joksimović: Oduševljen sam koncertom u Istanbulu! Emocije su bile pomešane, a publika fantastična
Željko Joksimović održao je koncert o kome će se još dugo pričati. U Spaladium Areni, u blizini mora, na Dan žena, pred oko 12.000 ljudi, jedna za drugom nizale su s kompozicije Joksimovića uz burnu podršku publike koja je posle dugo godina pozivanja najzad dočekala nastup jednog od najboljih pop pevača u regionu.



Lepo vreme i praznična atmosfera doprineli su izuzetnoj atmosferi u Areni, u kojoj je pored Splićanki i Splićana bilo i mnogo on koji su za ovu priliku stigli iz Šibenika, Vodica, Trogira, Zadra, cele Makarske, Zagreba…. Arena je bila dupke puna čak dva sata uoči početka koncerta.

Neposredno pred izlazak Željka na binu tribine su podrhvatale od skandiranja njegovog imena. Joksimović je svim prisutnim damama čestitao praznik, a to je izazvalo dirljivu reakciju publike, posebno devojčica iz prvih redova koje su bacale svoje cveće na binu u ogromnim količinama.



"Zaista sam jedva čekao da održim koncert u Splitu", obratio se Joksimović publici posle čega su usledile ovacije koje su nadjačale njegovu pesmu. "Hvala na ovom nezaboravnoj večeri koju sam toliko dugo očekivao", rekao je Željko Joksimović dirnut atmosferom na  koncertu.

Svi viđeniji Splićani  bili su na koncertu. Ložu je zakupio bivši selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Igor Štimac, a viđene su i brojne druge estradne zvezde i javne ličnosti Hrvatske.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zvonimir Barišin

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>