Style

Ljubav

Berguzar Korel otkrila tajnu vitkog izgleda, prirodne lepote i top forme (Foto)

Zanosna glumica Berguzar Korel, zvezda turske serije "Karadaji", koja se već izvesno vreme emituje na TV Prva, otkrila je šta je zaslužno za njen perfektan, a prirodan izgled i savršenu formu.

Berguzar Korel otkrila tajnu vitkog izgleda, prirodne lepote i top forme (Foto)



Jedna od najlepših turskih glumica često zaseni svoje koleginice na crvenom tepihu, a posao od nje zahteva da uvek izgleda lepo, odmorno i raspoloženo. Kako joj polazi za rukom da bude u top formi i besprekorno doterana pri svakom javnom pojavljivanju, otkrila je i sama Berguzar.

Naime, ova popularna 31-godišnjakinja osim genetskih predispozicija, svoj prirodan i zanosan izgled održava konstantnim treninzima koji joj pomažu da bude u top formi, ali je neizostavna i disciplinovana ishrana. Uz ličnog sportskog trenera koji je uz nju čak i na letnjem odmoru, glumica svakodnevno radi na kondiciji i brzini poput fudbalskih igrača. Za vreme pauze između snimanja serija bavi se "ladder" treningom, koji joj pomaže da pospeši brzi rad nogu, obzirom da Berguzar i svakodnevno trči. Šest pretrčanih kilometara dnevno, predano bavljenje sportom i pre svega zdrava ishrana, njen su recept za sjajan igled, navodi prva.rs.

"Konzumiram organsku hranu, kupujem voće i povrće, pijem isključivo alkalnu vodu", otkrila je glumica koja glavnu ulogu u seriji "Karadji" deli sa Kenanom Imirzaliogluom, popularnim "Ezelom".



Autor: B.B.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>