Region

Svet

Aleksandra Džidža Stojković: Tata mi je odmogao u Zvezdama Granda!

Aleksandra Džidža Stojković nedavno je snimila spot za duetsku pesmu "Karta svijeta" sa Halidom Bešlićem, a u pripremi je još jedna numera, pa se može zaključiti da se mlada pevačica ozbiljno posvetila karijeri.

Aleksandra Džidža Stojković: Tata mi je odmogao u Zvezdama Granda!



Aleksandra Džidža Stojković demantovala da je u vezi sa Markom Vanilom: Viđamo se svaki dan, ali drugarski!
U intervjuu za "Kurir" otkriva koliko joj otac Dragan Stojković Bosanac pomaže u poslu, a govori i o mnogim drugim stvarima. "Kada sam izašla iz Farme, odlučila sam da počnem sa radom. Moja matična kuća stoji iza mene. Uz konsultacije sa saradnicima rešila sam da Rajko Mijanović preuzme menadžerski deo posla i zasad sve ide svojim tokom."

Koliko ti pomaže, a koliko odmaže to što ti je otac Dragan Stojković Bosanac?
"Od tog pitanja se ježim. Tokom takmičenja Zvezde Granda, što se tiče teorijskog dela, mnogo mi je pomogao i savetovao me kako da na svoj način iznesem pesmu koju treba da pevam. Međutim, i te kako mi je odmogao što se tiče publike. Pogađalo me je što su svi mislili da imam neke privilegije i da me u tom muzičkom šouu drže samo zbog tate, ali zaista nije tako. Već posle četvrte emisije stekla sam veliki broj obožavalaca. Sada mi on svakako pomaže kada je u pitanju aranžman, odabir pesama i sve ostalo. On sada mora biti prisutan."

Kako je došlo do saradnje sa Halidom Bešlićem?
"Pre Farme razmišljala sam s kim da radim duet i Halid mi je pao na pamet pošto je on dugogodišnji saradnik i prijatelj moga oca. Iako je rekao da više neće snimati duete, njemu se dopao moj vokal, što mi je izuzetno drago. Ovo je zaista veliki pomak u mojoj karijeri."

Ko je, po tvom mišljenju, najbolji frajer na estradi?
"Definitivno Bojan Vasković iz Leksington benda."

Šta se desilo između tebe i Marka Vanile?
"Ništa! Samo poznanik."

Bila si fatalna i po Mikija Đuričića?
"On je moj dobar drugar. Često se čujemo, pa se ispričamo i ismejemo, ali se ne viđamo zbog obaveza. To je bila nabudžena priča, zatvoren prostor, svakakvi ljudi..."

Kakvi su ti dalji planovi?
"Za dve nedelje biće gotov spot koji sa snimila za duetsku pesmu "Karta svijeta" sa Halidom Bešlićem, a u pripremi je još jedna pesma, za koju je tekst radio Dragan Brajović Braja. U planu je i mnogo nastupa", završava Aleksandra Džidža Stojković.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Aleksandra Stojkovic-Dzidza

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>