Region

Svet

X Factor Adria: Aleksandra Brković - Nisu me pustili u duel jer bih sve oduvala! (Foto)

U sedmom lajvu šoua "X Factor Adria" ispali su Aleksandra Brković i Aleksa Perović, a Maid Hećimović uspeo je da se u duelu zahvaljujući glasovima publike vrati u šou.

X Factor Adria: Aleksandra Brković - Nisu me pustili u duel jer bih sve oduvala! (Foto)



X Factor Adria: Ispao Aleksa Perović! Maid bolji u duelu! (Foto)
Očigledno je publika, koja je i najvažniji član žirija takmičenja X Factor Adria rešila da ne dozvoli Maidu da ispadne iz šoua, jer ovo nije prvi put da su ga vratili u takmičenje, ali Aleksandra Brković i Aleksa Perović nisu bili te sreće.

Nakon što je produkcija odlučila da sinoć izbaci dva takmičara iz šoua, pre nego što je Ana Mihajlovski objavila rezultate SMS glasova, kratko je rekla da je produkcija donela odluku kojom Aleksandra Brković automatski ispada iz takmičenja jer ima najmanji broj glasova publike.


Foto: X Factor Adria/Luka Pilipović

X Factor Adria: Ispala Aleksandra Brković, bez prava na borbu u duelu!
Takozvana čačanska oluja Aleksandra Brković već nekoliko puta uspela je da se spase ispadanja tako što bi pobedila u duelu ili oduševila žiri na drugi način, ali ovog puta nije imala priliku da se još jednom pokaže i ovu odluku produkcije objašnjava time što nisu smeli da je puste u duel.

"Cenim svačiji komentar i uglavnom su svi u pravu, a večeras se ne slažem sa njima u vezi toga da sam bila bila loša, jer sam bila super", kaže Aleksandra Brković i dodaje kako nisu smeli da je puste u duel jer bi "oduvala sve"!

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>