Region

Svet

X Factor Adria: Tamara Milanović u problemu sa štiklama, ali je nastup bio odličan!

Poslednja takmičarka sedmog lajva "X Factora Adria" Tamara Milanović otpevala je naslovnu numeru iz "Džejms Bonda", a u pitanju je pesma "Skyfall" koju u originalu izvodi Adel.

X Factor Adria: Tamara Milanović u problemu sa štiklama, ali je nastup bio odličan!



Tamara je pesmu izvela uz koreografiju koja je bila vrlo specifična, a Emina je to i pohvalila. "Ti si savršena, a postoji problem koji ne potiče od tebe. Moglo je da bude bolje, a problem su tvoje štikle na kojima si bila vrlo nesigurna", prokomentarisala je Jahovićeva, dok je Željko pitao kako se Tamara osećala tokom izvođenja.

"Želela sam od samog početka da otpevam ovu pesmu", rekla je Tamara, dok je Željko rekao da je bila lepa i da su tu pesmu već čuli na audiciji, a da sa produkcijom postoji dogovor da se pesme ne ponavljaju.

"Tamara, tvoj engleski je savršen. Dugo nisam čula da neko kod nas tako dobro govori i peva na engleskom. Nažalost, večerašnja izvodba nije tvoj maksimum, jer smo već videli nekoliko puta šta ti možeš. Večeras se ja nisam naježila i mislim da je refren krivac za to", rekla je Kristina Kovač i dodala da je nastup ipak bio odličan.

"Štikle i refren nam prave problem...", počeo je Tamarin mentor Kiki. "Čini mi se da je odlična koreografija, ali i ti na visini zadatka. Svaki tvoj nastup je poseban, a ti si uvek zaista dobra", dodao je on.

Autor: M.P.
Foto: Facebook/X Factor Adria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>