Region

Svet

X Factor Adria: Kaliopi - Svako od kandidata je zaslužio pobedu!

Pevačica Kaliopi bila je specijalna gošća muzičkog takmičenja X Factor Adria u utorak uveče, a svojom harizmom i sjajnim glasom potpuno je opčinila finaliste ovog šoua.

X Factor Adria: Kaliopi - Svako od kandidata je zaslužio pobedu!



X Factor Adria: Aleksa Perović napisao pesmu za Daniela Kajmakoskog!
Kaliopi je u Šimanovce došla sa svojim timom, a prva takmičarka koja je imala čast da se sretne sa legendarnom pevačicom, bila je Ilma Karahmet.

"Divna je Kaliopi! Sama mi je prišla i rekla da ostanem svoja, da veruje u mene i moj talenat! Sa svima nama se pozdravila, mnogo nam se dopala! Veoma je neposredna i prijatna!“, rekla je oduševljeno Ilma.

X Factor Adria: Emina Jahović - Harise, samo hrabro! Uz tebe sam!
Posle izvođenja pesme "Oprosti" pevačica je vidno raspoložena prokomentarisala šta misli o takmičarima: "Preostali kandidati su u potpunosti opravdali postojanje X Factora. Svako od njih zasluženo može poneti tituli pobednika! Ja sam u svakome od njih prepoznala svog budećeg kolegu i koleginicu. Ono što takođe daje prelepu melodramsku notu ovom izdanju X Faktora su mentori, koji na jedan emotivan, a ipak profesionalan način vode svoje štićenike iz šoua u šou. Krasno!", zaključila je Kaliopi.

Autor: J.B.
Izvor: Kurir
Foto: X Factor Adria/ Luka Pilipović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>