Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Sila i Boran saznaju da će dobiti sina! Boran je presrećan, Sila zbunjena! (Foto)

Sila sazna da će roditi dečaka i strahuje kakva će biti njegova sudbina kao age. Dok je ona zbunjena, Boranovoj sreći nema kraja jer će dobiti sina. Džihan besni na Dželila pa mu preti uz podršku porodice.

Serija Sila večeras: Sila i Boran saznaju da će dobiti sina! Boran je presrećan, Sila zbunjena! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran nalazi Ajše zarobljenu i menja običaje - razvešće se! (Foto)
Dželil uzima stvari u svoje ruke i organizuje radnike. Njegov napredak Džihana izbacuje iz takta pa mu staje na put. Sa grupom naoružanih meštana mu preti, sve to uz podršku oca i brata. Mali Emir se vrati kući iz Istanbula, Dželil ga sreće na ulici i usreći Bedar kada ga dovede kući.

Sila se oporavila i lagano izdržava trudnoću pa je istrajna, iako se Kevser prema njoj i dalje ružno ponaša. Nikako da je prihvati pod svojim krovom, ali mlada aginica je uporna. Saznaje da je Ajše u kući. Boran-aga je spasio život mladoj devojci Berin pa sada mora da reši njen slučaj. Zahvaljujući agi izbegla je smrt i sada želi da se školuje.

Serija Sila večeras: Džihan tvrdi Boranu da Sila laže, situacija je sve zamršenija (Foto)
Sila i Boran su kod lekara. Sila je uzbuđena kada sazna da je beba dobro, pa se ne ustručava da pita kog je pola. Saznaje da će roditi sina, pa ona i Boran odlaze iz ordinacije različitih emocija. Dok je Boran presrećan, Sila zabrinuto razmišlja kakva budućnost čeka njenog sina...



Serija Sila večeras: Boran-aga okuplja pleme i izbacuje Džihana! (Foto)
Džihan ne dozvoljava Dželilu da istraje u svojoj odluci pa se uz podršku porodice ponaša kao pravi aga i kažnjava i njega i radnike. Boran vidi da je Sila napeta zbog deteta pa staje na njenu stranu i želi da je iznenadi porodičnom večerom sa Bedar i ostalima. I ne zna koliko će ga to skupo koštati...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>