Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran nalazi Ajše zarobljenu i menja običaje - razvešće se! (Foto)

Boran pronalazi Ajše zarobljenu kod Hamdija i vraća je kući. Zinar moli da vrate Džihana u pleme, ali Boran ostaje pri svojoj odluci zbog čega ovaj besni i okreće leđa bratu.

Serija Sila večeras: Boran nalazi Ajše zarobljenu i menja običaje - razvešće se! (Foto)



Serija Sila večeras: Džihan tvrdi Boranu da Sila laže, situacija je sve zamršenija (Foto)
Zinar se protivi Džihanovom izbacivanju iz plemena pa je spreman da napusti pleme i proda zemlju zarad sina. Džihanu je drago da ima očevu podršku, pa mu lakne kada sazna da nije sam u svojim namerama.

Serija Sila večeras: Boran-aga okuplja pleme i izbacuje Džihana! (Foto)
Kevser se ružno odnosi prema Sili, ali ona je ozdravila i uz Boranovu podršku odlučuje da izdrži sve nedaće. Ne zna gde je Ajše, pa pita Borana. Boran saznaje da ju je brat poslao mužu i zajedno sa Šivanom odlazi da je pronađe. Ipak, ono što će zateći u Hamdijevoj kući nije nimalo prijatno... Dok ih Hamdi uverava da Ajše nije kod kuće, Boran otkriva da je sakrivena u dvorištu, u okovima i modricama. Preti mu i uplakanu Ajše vraća kući s namerom da se razvede od Hamdija.



Serija Sila večeras: Boran drži pištolj Džihanu na čelu! Kevser isteruje Silu iz kuće!
Dželil se i dalje oseća odbačenim jer mu u gradu svi okreću leđa, pa rešava da stvar uzme u svoje ruke. Hrabro se suprotstavlja sugrađanima i razgovara sa radnicima koji će uskoro početi sa setvom.

Boran je posle Bedarevih reči u tajnosti dogovorio susret majke i ćerke u njegovoj kući, međutim, iznenađenje koje je priredio Sili neće ispasti kako je zamislio. Dok Kevser čezne za ćerkom, Firuz-aga saznaje šta je Boran naumio pa digne prašinu...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>