Region

Svet

Region

Serija Sila večeras: Boran-aga okuplja pleme i izbacuje Džihana! (Foto)

Odnosi između Borana i njegove porodice su zahladneli. Boran štiti Silu, a uskoro će sve iznenaditi. Saziva sastanak kako bi svima saopštio svoju odluku u vezi sa Džihanom.

Serija Sila večeras: Boran-aga okuplja pleme i izbacuje Džihana! (Foto)



Serija Sila večeras: Boran drži pištolj Džihanu na čelu! Kevser isteruje Silu iz kuće!
Šivan dovodi Ajše u vilu Gendžo, međutim, nailazi na otpor aginice Kevser. Biće prinuđen da je vrati nasilnom mužu, što će za Ajše biti još jedan u nizu teških perioda.

Džihan huška pleme protiv Sile i Borana pa govori kako će uskoro započeti novi rat. Sila i Boran planiraju kako da pomognu
Serija Sila večeras: Boran u naručju vraća Silu kući! Pištoljem se obračuna s Džihanom! (Foto)
narodu Mardina. Boran je moli da obustavi kupovinu zemlje jer bi ih svaki pogrešan korak mogao skupo koštati. Sila pristaje, ali pod jednim uslovom - da otvore kliniku za porođaje.

Bedar i Dželil su sve očajniji jer su im svi u kraju okrenuli leđa, a ponestaje im i sredstava za život. Narin i Azad odlučno izlaze na ulicu uprkos Bedarinom suprotstavljanju. Usput sreću Firuz-agu, pa se Narin razočara kada shvati da ju je otac odbacio. Iako ga preklinje, on joj okreće leđa. Firuz se slomi tek kada dođe kući.



Serija Sila večeras: Boran poludi kad čuje da je Sila izgubila bebu, preti ocu i Džihanu (Foto)
Boran je sve pažljiviji prema Sili i čini sve kako bi joj ugodio. Ona je ozdravila pa provode sve više zajedničkih trenutaka. Priznaje mu kako joj nedostaje majka. Bedar je, s druge strane, nepoželjna u Silinoj kući pa moli Borana da vidi kćer. On, pak, iznenada, okuplja pleme kako bi svima saopštio svoju odluku o Džihanu. Situacija je sve napetija, a od Sile traži da se ne umeša...

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>