Region

Svet

Nova sezona "Velikog brata" početkom 2011. godine

Reality show "Veliki brat" počeće sa emitovanje početkom 2011. godine na kanalu televizije "PInk". Kastinzi će uskoro početi da se održavaju, a bivši učesnici ovog show-a snimili su najavnu reklamu.

Nova sezona



Reklama je snimana na Zvezdari, tačnije u parku Sportskog centra "Olimp". Od bivših stanara kuće prisustvovali su: Sava Radović, Suzana Pavlović, Dijana Mićić, Marko Miljković, Jovana Pavlović, Viki i Kiki Raleva, Miloš Vasiljević, Vladimir Arsić, Manuel Stojanović, Veselina Mihajlović, Radiša Miljković.



Suzana i Jovana, odevene u kratke suknje i dokolenice nalik školskoj uniformi, preskakale su lastiš. Nekoliko metara od njih Karlo i Viki su se ljubili, dok ih je Veselina posmatrala sa klupe, Sava je grlio Kiki… Svako je imao neki zadatak.

"Ideja novog serijala je „Škola za poznate - Veliki brat“. Naime, ako hoćete da budete poznati, uđite u kuću „Velikog brata“. Zato su svi oni odeveni kao đaci. U reklami ima svega - igranja, lastiša, ljubakanja… svega što rade školarci" - kaže jedan od ljudi iz produkcije.

"Sledeće sezona „Velikog brata“ kreće početkom 2011, a očekujem uzbudljiv šou" - kaže Marinela Kvapil, portparol „Emotiona“.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>