Svet

Region

Na nove epizode Šerloka čekaćemo više od dve godine?!

Fanovi serije "Šerlok" biće razočarani, jer nove epizode koje prate avanture čuvenog, ali modernizovanog britanskog detektiva i njegovog partnera doktora Votsona, neće još dugo ugledati svetlost dana.

Na nove epizode Šerloka čekaćemo više od dve godine?!



Jedan od tvoraca serije "Šerlok", Stiven Mofet, otkrio je, i pritom razočarao široko gledalište, da nove avanture Šerloka Holmsa (Benedikt Kamberbeč) i doktora Votsona (Martin Frimen) neće skoro biti ekranizovane. Možda čak ni u naredne dve godine!

"Još uvek ne znam", kazao je Mofet kada su ga upitali da li je istina da će se čak dve godine čekati na novu sezonu planetarno populane serije. "Upravo sam počeo rad na novoj seriji "Doctor Who". Znate kako je, činimo šta možemo, ali ne želimo da žrtvujemo kvalitet. Ukoliko ljudi moraju da čekaju dve godine, onda moraju da se strpe. Kada je novi Džejms Bond film? Znate, nije to ona vrsta šoua koji može da ide sve vreme... Ali dobra vest je da to verovatno znači da će se pojavljivati sporadično tokom dugo, dugo vremena", zaključio je Mofet.

Inače, serija "Šerlok" svoj debi je imala 2010. godine, dve godine kasnije usledila je druga sezona, a nedavno je emitovana i poslednja epizoda treće sezone. Rejting serije povećavao se iz sezone u sezonu, što je i glavne glumce, Kamberbeča i Frimena lansiralo među najtraženije glumce. Upravo povećana tražnja za njima (Frimen tako trenutno igra u "Hobitu"), kao i trenutni angažman Mofeta na seriji "Doctor Who", sve nas više udaljava od četvrte sezone popularne serije.

Autor: T.I.
Foto: ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>