Region

Svet

Vesna Vukelić Vendi: Mina Kostić je zalizani retard

Vesna Vukelić je samo čekala pogodan trenutak da napadne Minu Kostić. I konačno je dočekala . Osula je drvlje i kamenje na koleginicu nakon što je u novinama pročitala šta Mina Kostić misli o njoj.

Vesna Vukelić Vendi: Mina Kostić je zalizani retard



„Vendi kada prdne, prdne falš... Sramota je za našu profesiju što se predstavlja kao pevačica“, rekla je Mina Kostić u poslednjem broju našeg magazina.
To je bilo sasvim dovoljno da joj Vesna žestoko uzvrati.

" Evo, ja dajem dijagnozu bolesnika! Zalizani retard koji nije znao da u kupusu ima vitamina C, koji ima nos kao punjenu papriku sa dva sastavljena upijena oka koja emituju glupost, taj zalizani retard sa svojih 151 santimetar iz kojih izbija zlo, koji peva bez ličnog pečata, dao je sebi za pravo da uđe na Farmu sa svom svojom glupošću?! Pre toga su je samo šutirali iz ćoška u ćošak jer čak nije ni ku.. c na sladoledu"! - u dahu je govorila Vendi.

A onda se osvrnula na prozivku da je sramota što se predstavlja kao pevačica.
"U emisiji kod Zorice Marković smo zajedno gostovale. Mina je pevala na plejbek, a ja uživo. Nigde se nije videla! I ona će mene da komentariše"?!

"Taj retardinjo bez karaktera pokušava da uzme neki poen u narodu ližući dupe Milošu Bojaniću, a on joj je rekao: „Ti si glupa!“. Neka zahvali dragom Bogu što pod ovom nebeskom kapom ima mesta i za ljudski otpad. Ja sam je pevački pregazila kao brzi voz, a pregaziću je i na nekom drugom mestu. Ovim što sam rekla ja je sahranjujem. Dajem joj i 40 dana i polugodišnji pomen"! - poručila je Vendi.


izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>