Region

Svet

Tanja Savić progovorila o razvodu: To su izmišljene i smešne priče! Moj brak savršeno funkcioniše

Pevačica Tanja Savić ne obazire se puno na pisanje medija u poslednje vreme o njenom navodnom razvodu od supruga Dušana Jovančevića. Nedavno se u medijima pojavila vest kako se popularna pevačica razvodi, međutim Tanja je u emisiji Exkluziv otkrila da je takve priče ne dotiču i da je sa njenim brakom sve u najboljem redu.

Tanja Savić progovorila o razvodu: To su izmišljene i smešne priče! Moj brak savršeno funkcioniše



Tanja Savić korigovala grudi?!
"Sa mojim brakom je sve u najboljem redu i odlično funkcionišemo. Danas sam u jednom tabloidu pročitala da se razvodim i mogu da kažem da su to izmišljene i smešne priče", kaže Tanja i dodaje da kada je jedna od novinarki pozvala kako bi dobila informaciju vezanu za krah njenog braka, pevačica je već imala spreman odgovor: "Kuku....Što se mene tiče ja se ne razvodim, a vi napišite šta hoćete". 

Tanja Savić skinula višak kilograma: Posle dva porođaja - savršena linija! (Foto)
Tanja je takođe otkrila da voli kada je njen suprug uz nju i kada je prati po nastupima: "Volim da je stalno uz mene, kada sam u salonu, kada nastupam, pa čak i kada se poneki put posvađamo volim da smo u istoj prostoriji", kaže pevačica kroz osmeh.

I dok je pojedini mediji razvode, Tanja sa suprugom i sinovima sutra putuje u Dubai, a posle odmora nastavljaju put Australije kako bi posetili Dušanove roditelje. Nakon jednomesečnog odmora pevačica će se pojaviti na jednom festivalu, gde će zajedno sa Slavicom Ćukteraš otpevati duetsku pesmu koju su specijalno za njih uradili Marko Kon i Andrej Jakšić.

Autor: J.B.
Foto: Facebook/Tanja Savic Official

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>